An airport can be a mini vacation place, so make the most effective usage of your time and efforts there

推進老住宅小區老齡化改造大力發展住房租賃市場

????????????????3?6????????10???????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????House 101??????????????????????????????????????????????????????

?????????????????

??????????????????????????????????????????76.2%??????????????????

???????????????????????????9????????????????????????????????????????????????????????????????13.6?????????????8???????????????????????????????????????????30%????????28.4%????????????????????????50%??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????1?????????????????????????????????????????(2019?)???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????8000?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????? ???????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????5G???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????

????????????

??????????

????????????????????????????????

Local control will be more autonomous

???????????????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

An airport can be a mini vacation place, so make the most effective usage of your time and efforts there